4.7/5

baseret på +125 anmeldelser

BB-Glow

Behandlingen tilbydes i klinikken i Albertslund & Solrød

Beauty By Maria'Melina

BB-Glow

BB-Glow må ikke forveksles med mirco needle behandlingen, da micro needle arbejder dybere i huden.
BB-Glow (Semi-permanent foundation) er en behandling der er udviklet i Korea. Til denne behandling bruges en micro needle maskine, med nano nåle, samt BB-Glow hudfarve pigmenter fra Stayve. Med BB-Glow behandlingen kan du indstille dine forventninger højt.

 

BB-Glow behandlingen er designet til at forbedre udseendet af din hud hurtigt og med synlige forbedringer. Det endelige resultat akkumuleres over 4-5 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

 

Fordele ved denne behandling er bl.a. mindre tydelige fregner, reducerede pigmenter og en mere jævn hudtone. Derudover reducere denne behandling fine linjer, rynker og den mørke rande under øjnene. Behandlingen resultere i en strålende hud med ny glød.

 

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive micro needle behandling i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.
Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

 

Denne behandling dækker rødme, mørke rande under øjnene, hyper pigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, akne ar.
En NYHED her i Danmark, der kommer direkte fra det sydkoreanske STAYVE, og som hele verden har taget til sig som det sidste nye indenfor skønhedspleje, og ikke uden grund!

 

Vi benytter kun Stayve BB-Glow produkter som er KFDA godkendt og er 100% naturlige ingredienser.

Læs mindre Læs mere

Beauty By Maria'Melina

Hvor mange behandlinger kræves der, og hvor længe holder resultatet?

Hver behandling varer ca. en time, og afsluttes med maske og effekten ses allerede efter den første behandling.

Det anbefales at gentage behandlingen efter to uger for at opnå en varig virkning på op til 6-12 måneder afhængig af hudtype & livsstil. For at kunne opnå denne varighed af virkningen anbefaler vi en kur på 3-6 behandlinger for et bedre resultat. Resultatet varierer fra person til person.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din behandler.

Hvilke områder kan BB-Glow anvendes?

BB Glow kan anvendes i alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, pigmentpletter, ar, fregner m.v. i ansigt, hals, dekolletage og hænder. BB Glow kan anvedes til både tør, normal og kombineret hud.

Beauty By Maria'Melina

Fordele ved BB-Glow behandling

Efter behandling

Pris

  • BB-Glow 949 DKK

    1 time

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Basseret på +125 anmeldelser

★★★★★

Super skønne piger

Super skønne piger, super service og nyder generelt bare at komme der hver gang og kan varmt anbefales når der skal laves negle, extension og andre skønheds behandlinger

– Sandie Schmidt

★★★★★

Professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger – kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !! 

– Sanni

★★★★★

Præcis som jeg ønsker

Jeg kommer ofte hos Beauty by Maria Melina, og går altid tilfreds derfra. Cassandra ordner altid mit hår, og gør altid meget ud af at det bliver præcis som jeg ønsker…

– Camilla K.

Vi søger ansatte og lejere

Krav: Uddannet indenfor beauty

Lejere:
– vippeteknikker
– kosmetolog
– negle teknikker

Ansatte:
– extensionist
– kosmetisk sygeplejerske

Ring på Tlf. +45 53 63 76 07
Send CV på info@by-maria-melina.dk