4.7/5

baseret på +125 anmeldelser

SkinPen

Behandlingen tilbydes i klinikken i Albertslund & Solrød

Beauty By Maria'Melina

SkinPen

SkinPen (Microneedling) er en meget effektiv behandling mod bl.a. rynker, acne-ar, solskadet hud, store porer, strækmærker, operationsar og pigmentforandringer.

 

1 x SkinPen behandling kr. 995,- (incl. en maske til hjemmebruge)
SkinPen kurforløb:
4 x SkinPen behandlinger – betal for 3

 

Behandlingen med skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.
Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver, og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.
Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle.

 

Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Pga. at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. De mikroskopiske punkteringer skaber ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. På den måde stimuleres huden til selv genopbygning. Øget produktion af elastin og kollagen er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

 

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer.
Vi vil anbefalde at kombinere SkinPen med LED Lysbehandling.

Læs mindre Læs mere

Beauty By Maria'Melina

Hudforyngelse

SkinPen behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm. Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Beauty By Maria'Melina

Anti-rynke behandling

Her er målet at fjerne specifikke rynker som feks. ved munden, øjnene, panden, halsen osv. Der vil typisk blive brugt en nåledybde som er større end ved hudforyngelse.

Fokus er primært at optimere den kollagene proces, og behandlingen gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4 ugers interval. Man vil se en effekt ved 1 behandling, men der er behov for flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat.

Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at resultatet holder mellem 1 til 2 år efter et kurforløb.

Beauty By Maria'Melina

Acne ar behandling

Denne behandling kan nedbryde acne ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være fra 0,5 og op til 1,5 mm. Behandlingen af ar laves altid i serier af mindst 4-6 behandlinger med minimum en måned imellem behandlingerne.

Huden vil efter behandling være rød og hævet, dette vil forsvinde efter 24 timer. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt, men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle ar vil kunne fjernes helt, men man vil kunne reducere synligheden af dem væsentligt.

Pris

  • SkinPen- microneedling 1.000 DKK

    1 time

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Basseret på +125 anmeldelser

★★★★★

Super skønne piger

Super skønne piger, super service og nyder generelt bare at komme der hver gang og kan varmt anbefales når der skal laves negle, extension og andre skønheds behandlinger

– Sandie Schmidt

★★★★★

Professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger – kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !! 

– Sanni

★★★★★

Præcis som jeg ønsker

Jeg kommer ofte hos Beauty by Maria Melina, og går altid tilfreds derfra. Cassandra ordner altid mit hår, og gør altid meget ud af at det bliver præcis som jeg ønsker…

– Camilla K.