4.7/5

baseret på +125 anmeldelser

Bryn & vipper

Behandlingen tilbydes i klinikken i Albertslund

Beauty By Maria'Melina

Bryn & vipper

Drømmer du om lange fyldige vipper? Lad os indfri drømmen med Eyelash Extensions hos Beauty by Maria’Melina i Albertslund.
Vi skaber et helt igennem naturligt Eller dramatisk resultat alt efter ønske, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.

Vi skaber vipper til dig med flot fylde, maksimal længde og et perfekt buk, så du fremover slipper for at bruge mascara. Det er en populær løsning for mange, der dyrker meget sport, skal på ferie, til fest eller som bare ønsker en lettere hverdag uden at skulle bruge tid på at lægge makeup hver morgen.

Vi tilbyder følgende
Single Lash – et naturligt resultat
Hybrid, volumen & Hollywood volumen – et mere dramatisk look

Beauty By Maria'Melina

Beskytter dine egne vipper

Hos Beauty by Maria’Melina møder du kun erfarne kosmetologer, som laver en yderst skånsom påsætning, og du kan være sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade. Teamet er specialiseret i Eyelash Extensions, så du får altid smukke resultater hos os. Vi har flere års erfaring inden for eyelashes.

Vi tilbyder specielle eyelash design, til dig som ønsker lidt ekstra.

Beauty By Maria'Melina

Eyelash Extension - opfyldning

Mange kvinder har brug for en opfyldende Eyelash behandling omkring hver 2.-4. uge for at kunne fastholde deres flotte, fyldige vipper. Du skifter ca. 10 % af dine egne vipper hver 10-14 dag. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte en opfyldning er nødvendig, men god tommelfingerregel er, at en normal hårcyklus varer omkring 60 dage. Det vil sige at i løbet af 2 måneder vil alle dine naturlige vipper være skiftet ud.

Beauty By Maria'Melina

Plej dine vippeextensions bedst muligt

Vi har mange kunder, som kommer tilbage med et ønske om tættere og længere vipper, end de fik lavet sidst. For at kunne opfylde dette ønske, så sørg for at holde dine vipper stærke og sunde ved at pleje dem med et vækstserum.

Der er også vigtigt, at pleje dine påsatte vipper med vippeshampoo.

Vi anbefaler altid, at du køber et Lash pleje kit med til din eyelash extension. Du kan købe Lash pleje kittet på shoppen eller i klinikken.

Beauty By Maria'Melina

Vores bedste råd og nyttig viden

Dine vipper må ikke blive våde de første 24 timer og du skal undgå at bruge olie produkter omkring øjnene (herunder mascara, flyende eyeliner eller et renseprodukt som ikke er beregnet til extensions).

Efter de første 24 timer må du gerne få dem våde og bade med dem.

Det vigtige hjemmearbejde.

Formålet med vores øjenvipper er at fange snavs og støv inden det rammer vores øjne. Vippelinjen er den lille opsamler af alle disse fremmedlegemer og når du har eyelash extensions på er disse ekstra disponerede for at lagre støv, snavs bakterier, døde hudceller osv.

Derfor er den daglige rengøring meget vigtig i forhold til irritationer, og allergier, men også afgørende for holdbarheden af dine eyelash extensions. Hos Caroline Bjerring anbefaler vi en specialudviklet lash shampoo der sammen med en lille lash børste giver dig en optimal rensning.

Trin 1. Påfør lash shampoo på dine vipper med din rensebørste. Rengør forsigtigt vipperne og øjenområdet, stryg op. Vær forsigtig med ikke at filtre dine vipper sammen.

Trin 2. Skyl shampooen af vipperne med lunken vand fra hanen.

Trin 3. Når alt lash shampoo er skyllet ud, skal du forsigtigt duppe vipperne tørre. – alternativt kan du bruge en hårtørrer, sætte den på kold luft og tørre dine eyelash forsigtigt.

Trin 4. Børst dine extensions ved at dreje en spiralbørste gennem dem.

Da dine lash extensions opsamler snavs, såsom pollen eller allergener i luften, er den daglige rensning vigtig for at holde allergier væk.

Hvor ulækkert…., jeg har mider i mine vipper ?? Ja, mider er en naturlig ting, de fleste mennesker har dem. Det er de små hjælpere, der konstant arbejder på at rydde op i død hud og snavs. Vi er nødt til at have nogle mider til den normale oprydning. Men en for stor overflod af mider kan blive et stort problem.

De mikroskopiske mider, der er usynlige for øjet, lever i åbningen af hårsækken. Ved et balanceret og normalt antal af mider, gør de deres arbejde helt fint. Men er der for stor overflod af disse små mider , kan det forårsage problemer såsom betændelse, skæl, rødme og irritation eller endda et overdrevent tab af øjenvipper. De fleste forstår med dette i baghovedet, vigtigheden af den daglige rensning.

Du har en naturlig udskiftnings fase i vipperne, som gøre at du taber op til 3-5 naturlige vipper pr øje om dagen. Af denne grund, anbefaler vi at du holder dine lash extensions ved lige med en opfyldning mindst en gang i måneden. Hvis du vil undgå for store huller i dine extensions, kan du benytte dig af vores små 30 min opfyldninger som skal laves hver 14. dag.

For at booste dine naturlige vippers vækst anbefaler vi du bruger en styrkende lash serum. En serum gør at den naturlige vippe bliver stærkere og tykkere så den kan bære den kunstige vippe. Desuden vil vores serum både øge væksten af vipperne, men forlænger også at vippens levetid og det betyder jo at dine lash extensions holder længere.

Serumen kan købes på shoppen.

Beauty By Maria'Melina

Lash Lift

Lash Lift (vippebuk) behandling er til dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og til dig, som ønsker at give dine vipper mere volumen og samtidig ønsker et smukt løft som holder i op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde.

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres Lash Lift perm-gel i ca. 10 min., hvorefter den neutraliseres, du kan også få farvet de øvre vipper. Derefter frigøres vipperne fra silikoneformen, der renses efter og der gives en nærende keratin behandling, som tilfører ekstra fugt og lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farvning af de øvre vipper.

Beauty By Maria'Melina

Værd at vide om Lash lift

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne efterfølgende.

OBS: Får at opnå det bedste resultat, beder vi at møde op uden øjen makeup, som skal være fjernet min 30 min. før behandlingen start, samt ingen brug af vippebukker eller vipper serum 24 timer før og efter behandlingen.

Beauty By Maria'Melina

Vores bryn & vipper priser

 • Bryn:

  Priser på bryn behandlinger

 • Brow & lash styling fra 150 DKK

  30 minutter

 • Henna brow 450 DKK

  30 minutter

 • Vipper:

  Priser på vippe behandlinger

 • Single lashes - Nyt sæt 650 DKK

  2 timer

 • Stor opfyldning - Single lashes 400 DKK

  1 time

 • Lille opfyldning - Single lashes 199 DKK

  30 minutter

 • Hybrid Lashes - Nyt sæt 749 DKK

  2 timer

 • Stor opfyldning - Hybrid 500 DKK

  1 time

 • Lille opfyldning - Hybrid 299 DKK

  30 minutter

 • Volumenlash - Nyt sæt 899 DKK

  2 timer

 • Stor opfyldning - Volumenlash 600 DKK

  1 time

 • Lille opfyldning - Volumenlash 400 DKK

  30 minutter

 • Lashlift med farve 450 DKK

  45 minutter

 • Lashlift uden farve 399 DKK

  30 minutter

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Basseret på +125 anmeldelser

★★★★★

Super skønne piger

Super skønne piger, super service og nyder generelt bare at komme der hver gang og kan varmt anbefales når der skal laves negle, extension og andre skønheds behandlinger

– Sandie Schmidt

★★★★★

Professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger – kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !! 

– Sanni

★★★★★

Præcis som jeg ønsker

Jeg kommer ofte hos Beauty by Maria Melina, og går altid tilfreds derfra. Cassandra ordner altid mit hår, og gør altid meget ud af at det bliver præcis som jeg ønsker…

– Camilla K.