4.7/5

baseret på +125 anmeldelser

Skønhedsklinik i hjertet af Vanløse

Beauty By Maria'Melina

Vores behandlinger i Vanløse

Besøg vores skønhedsklinik i Vanløse, hvor vi tilbyder filler, botox, hair extensions, fedtfrysning og tandblegning. Vores erfarne team af skønhedseksperter stræber efter at skabe en fornyet følelse af velvære. 

Vores extensions skaber fyldigere hår, mens vores filler behandling kan hjælpe dig med at skabe det udtryk du ønsker. Besøg os og lad vores klinik være din destination for personlig skønhedspleje og selvforkælelse.

Filler / botox

Kosmetisk tandblegning

Hår extentions

Kosmetisk tandblegning

Hår extentions

Beauty By Maria'Melina

Beauty By Maria'Melina

Vi værdsætter et højt fagligt niveau og har derfor opnået mere end 18 uddannelser samt certifikater for at sikre, at vores personale er kompetent og opdateret inden for de seneste skønhedstrends og teknologier. Vores dedikerede team af specialister er klar til at imødekomme dine individuelle behov og ønsker, så du kan opleve en professionel og personlig service, der efterlader dig strålende tilfreds. 

Beauty By Maria'Melina

Vores klinik i Vanløse

Når du træder ind i vores skønhedsklinik i Vanløse, vil du opleve den samme høje standard for professionalisme og ekspertise, som vores klinik i Albertslund er kendt for. Hos Beauty by Maria’Melina i Solrød stræber vi efter at skabe en afslappende og behagelig atmosfære, hvor vores erfarne personale kan levere skræddersyede behandlinger, der giver dig den optimale skønhedsoplevelse. 

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Basseret på +125 anmeldelser

★★★★★

Super skønne piger

Super skønne piger, super service og nyder generelt bare at komme der hver gang og kan varmt anbefales når der skal laves negle, extension og andre skønheds behandlinger

– Sandie Schmidt

★★★★★

Professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger – kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !! 

– Sanni

★★★★★

Præcis som jeg ønsker

Jeg kommer ofte hos Beauty by Maria Melina, og går altid tilfreds derfra. Cassandra ordner altid mit hår, og gør altid meget ud af at det bliver præcis som jeg ønsker…

– Camilla K.